Σκουφάς Κομποτίου

Ε.Π.Σ. : Άρτας
Επίσημη ονομασία : Αθλητικός Όμιλος Κομποτίου Σκουφάς
Πόλη : Κομπότι
Έδρα : Ευάγγελος Σεργιάννης
(Δείτε το χάρτη)
Ιστοσελίδα : skoufasfc.gr
Σελίδα Facebook : facebook.com/skoufas1952
Email : info@skoufasfc.gr
Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 6987653792

Ο σύλλογος μας είναι ένας από τους ιστορικότερους ποδοσφαιρικούς συλλόγους του Νομού Άρτας με έτος ίδρυσης το 1952 και εκπροσωπεί το ιστορικό Κομπότι Άρτας, τη γενέτειρα του ιδρυτή και πρωτεργάτη της Φιλικής Εταιρείας «Νικόλαου Σκουφά» με έδρα το ανακαινισμένο Δημοτικό Γήπεδο Κομποτίου (χωρητικότητας 500 ατόμων) το οποίο διαθέτει φυσικό χλοοτάπητα.

Για την φετινή ποδοσφαιρική περίοδο, η ομάδα μας αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα της A' ΕΠΣ Άρτας, (λόγω οικονομικής αδυναμίας συμμετοχής μας στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής Κατηγορίας ως Πρωταθλητής περιόδου 2019-2020) και καλλιεργεί σε βάθος το άθλημα, μετέχοντας στα πρωταθλήματα μικρότερων ηλικιών (60 το σύνολο) με τις ακαδημίες του (PROJUNIOR - JUNIOR).

Είναι ένα από τα δημοφιλέστερα και το συνεπέστερο ποδοσφαιρικό σωματείο στην τοπική κοινωνία της Άρτας, έχοντας μάλιστα κατακτήσει τα περισσότερα πρωταθλήματα, οκτώ(8) στο αριθμό και οκτώ (8) κύπελλα αντίστοιχα.

Δε θα παραλείψουμε να αναφερθούμε στις πέντε (5) συμμετοχές της ομάδας στο πρωτάθλημα της πρώην Δ' Εθνικής Κατηγορίας και μιας (1) συμμετοχής στην Γ' Εθνική Κατηγορία.